A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Як працює мобільний пункт обігріву на КПВВ «Майорське»

Дата: 15.12.2020 13:06
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація під час візиту до КПВВ «Майорське» промоніторила роботу мобільного пункту надання допомоги населенню ДСНС України у Донецькій області, який розвернутий відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 27 лютого 2017 року №73 «Про створення пересувного пункту обігріву». Під час огляду встановлено, що в наявності є антисептичні засоби, медичні маски, гарячий чай та печиво, заправлений паливом дизель-генератор, в модулі тепло та чисто, що підтверджує готовність мобільного пункту до надання допомоги населенню в у мовах встановлених протиепідемічних заходів під час карантину. Райдержадміністрацією було рекомендовано розмістити перед входом інформацію стосовно запровадженими протиепідемічними заходами та уточнення розміщення входу до модуля, оскільки вхід знаходиться не з лицьового боку. Зазначені рекомендації були виконані одразу.

Також за сприянням голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної ДСНС України у Донецькій області було передано чай та цукор для роздачі населенню, яке опинилось у складних умовах та завітало до модуля обігріву.

Питання якісної роботи пункті обігріву наразі актуальне, бо погодні умови значно погіршились. Навіть той момент, що на сьогодні через КПВВ немає потоку людей, які перетинають пункт пропуску, не повинен зупинити роботу важливого об’єкту. Особовий склад сил ДСНС несе  службу цілодобово, у разі необхідності є зв’язок з черговим райдержадміністрації та прикордонниками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора