A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі опрацьовують питання раціонального використання майна

Дата: 15.12.2020 09:44
Кількість переглядів: 782

На розширеній нараді структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації, комунальних установ району за участю представників Бахмутської райради обговорили питання оренди приміщень в 2021 році.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна наголосила, що у зв’язку з ліквідацією окремих підрозділів, реорганізацією районної державної адміністрації у подальшому та передачею юридичних осіб та цілісних майнових комплексів до громад  виникла необхідність переглянути договори оренди н6а майбутній рік. Саме в частині раціонального використання приміщень, і як наслідок, державних коштів. Позиція адміністрації - недопущення неефективного використання коштів з різних рівнів бюджетів. 

Також було звернуто увагу на активізацію роботи по архівним справам, на жаль, в окремих установах ця робота не велась десятиріччями. Тільки у 2020 році у відповідність були приведені архівні справи у відділі освіти, культури, молоді та спорту, структурних підрозділах. Великий обсяг роботи передбачається по справам, які зберігаються у відділі державних реєстраторів.

 

Голова Бахмутської райради Світлана Кіщенко повідомила, що наразі ведеться робота по упорядкуванню об’єктів комунальної власності, тому доцільно визначитися всім структурам по планам на 2021 рік.

Під час наради також обговорили питання передачі майна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора