A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі спільно працюють над питанням отримання компенсації за зруйноване житло

Дата: 14.12.2020 11:30
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

Бахмутська РДА в межах повноважень надає всебічну допомогу в підготовці документів на отримання виплати грошової компенсації постраждалим, житло яких було зруйновано внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

ЦНАП та державні реєстратори Бахмутської районної державної адміністрації оперативно проводять відповідні реєстраційні дії, надають консультації як мешканцям, так і представникам місцевих рад.

На жаль близька розташованість окремих будівель до лінії розмежування унеможливлює проведення комісійних обстежень, у зв’язку з небезпекою. З цього приводу відбулася зустріч керівництва Бахмутської РДА з представницею цивільно-військового співробітництва.

Голова районної державної адміністрації Тетяна Єрохіна подякувала за співробітництво та попросила допомоги для селища Луганського. Саме в населених пунктах цієї ради найбільш будинків розташовані в небезпечній зоні. Зі свого боку пані Ольга повідомила, що така практика існує і вони можуть супроводить членів комісії для обстеження зруйнованого житла.

Наразі від Бахмутського району одна заява отримала позитивний висновок обласної комісії, документи направлені для розгляду. Робота буде продовжена.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора