A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оперативна інформація по ремонту мосту в Бахмутському районі

Дата: 11.12.2020 13:06
Кількість переглядів: 1398

Фото без опису

    Виконання робіт по ремонту мосту – шляхопроводу на автомобільній дорозі державного значення М – 03 Київ Харків – Довжанський, км 730+554 продовжується. Даний проект реалізується в рамках Програми Президента «Велике будівництво».

 Беручи до уваги важливість шляхопроводу для мешканців Світлодарської громади, значимість для суб’єктів підприємницької діяльності та промисловості керівництво Бахмутської райдержадміністрації  спілкується з представниками підрядної організації на предмет стану виконання робіт, можливих робочих питань. 

   10 грудня голова Бахмутської РДА  Тетяна Єрохіна знову побувала на об’єкті. Як повідомив представник товариства з обмеженою відповідальністю "ХАРКІВМІСТДОРБУД" роботи ведуться відповідно графіку, початок робіт  о 7 ранку , а закінчуються роботи  в 19 .00. На об’єкті працюють фахівці з  міст Бахмут, Часів Яру, для тих, хто приїхав з інших міст,  організовані гідні умови  проживання.

 Погодні умови поки позволяють працювати швидко, щоб дотримуватися технології використовують «пушки»  обігріву. Відкриття мосту дозволить значно скоротити час та затрати на дорогу з населених пунктів громади  до Бахмута.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора