A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Часовоярську школу Бахмутського району подали теплопостачання

Дата: 10.12.2020 09:52
Кількість переглядів: 1080

Фото без опису

В Часовоярській ЗОШ № 15 відновили теплопостачання  і 10 грудня учні старшої школи приступили до навчання, всього 149 учнів .

Спільними зусиллями облдержадміністрації, районної держадміністрації та керівництва  вогнетривкого комбінату нарешті були вирішені всі питання по запуску тепла. Наразі це була серйозна проблема

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна особисто перевірила температуру в класах, майже в усіх учбових кімнатах 18 градусів тепла. Спільно з директором  оглянули частину приміщення, де теплопостачання не відновили. В 3 кабінетах , де були старі радіатори , виникли проблеми. В найближчий час буде вирішене питання по заміні батарей. Зав тра на заняття прийдуть учні початкової школи і навчальний процес буде повністю відновлено. Зараз відновлюється робота харчоблоку  для повноцінного харчування дітей.

Наразі в місті тривають роботи по будівництву блочної котельні, після  її введення в експлуатацію та оформлення відповідних документів школа буде підключена до цього джерела  теплопостачання. В учбовому закладі в 2018 та 2019 роках була замінена система те6плопостачання та виконані роботи по термомодернізації ( заміна вікон), що суттєво покращило умови навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора