A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутського району і представники організації «Лікарі миру» обговорили плани до 2023 року

Дата: 09.12.2020 14:53
Кількість переглядів: 649

У форматі діалогу відбулася зустріч голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної, голови Бахмутської районної ради Світлани Кіщенко з представниками організації «Лікарі миру». Учать у зустрічі взяв головний лікар КНП о «ЦПМСД Бахмутської районної ради»  Андрій Петриченко, бо саме цей медичний заклад  співпрацює з організацією.

Під час спілкування зупинилися на змінах  в Бахмутському районі, а саме обговорили, які громади створені, на якому етапі процес передачі медичних установ, і як буде відбуватися взаємодія адміністрації, районної ради та   територіальних громад.

Тетяна Єрохіна відзначила, що з організацією район, а саме первинна ланка медицина та Світлодарська лікарня  співпрацюють вже не один рік. Неля Сурус, фахівець з супроводу діяльності польового координатора та  Анастасія Зікас, спеціаліст з психічного здоров’я зупинились на основних напрямках діючих та майбутніх проектів. Світлана Кіщенко зупинилась на змінах в законодавстві і на повноваженнях районної ради і громад.

Зі свого боку керівники району запевнили, що будуть надавати всебічну підтримку в інформаційному полі, сприяти участі громад у спільних зустрічах. За результатами обговорення було досягнуто домовленостей зустрітися у лютому 2021 року, щоб розпочати конкретну роботу за проектами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора