A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Одна з громад в Бахмутському районі отримає будинок в подарунок

Дата: 08.12.2020 15:39
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

  Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зустрілася з  радником з польових питань Офісу Агентства ООН у справах біженців на сході України Вартаном Мурадяном з приводу реалізації одного з проектів.

  Завдяки  громадській організації «Проліска» в с. Воздвиженка було придбано будинок, його можливо буде використовувати для інформаційного чи консультативного центру. Але для цього необхідно вчинити ряд дій. Представники організації озвучили алгоритм дій, голова райдержадміністрації зазначила, що питання вже опрацьовано. Державні реєстратори  оформлять правовстановлюючі документи, що дозволить  використовувати будівлю  по призначенню.

    Тетяна Єрохіна повідомила, що на жаль по Луганській селищній раді у цьому році не вдалося реалізувати проект по капітальному ремонту будівлі під громадський центр, хоча з районного бюджет і були виділені частково кошти. Тому на сьогодні для мешканців населеного пункту наявність такого центру дуже важлива, бо в селищі відсутній і клуб, і молодіжний центр, а в учбовому закладі неможливо проводити заходи для мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора