A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорили питання подальшої співпраці з БФ «Право на захист»

Дата: 08.12.2020 09:31
Кількість переглядів: 751

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зустрілася з представником БФ «Право на захист» з питання подальшої співпраці в умовах нового формату району та створення територіальних громад.

На початку зустрічі підвели підсумки плідного співробітництва в 2020 році. Тільки в поточному році працювали в різних напрямках:у галузі навчання фахівців району практичним застосуванням керівним гуманітарним принципам задля розглядання прав та безпеки цивільного населення, правової підтримки населення, моніторингу соціального супроводу людей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Неодноразово від організації надходила інформація стосовно ситуації на КПВВ, що дозволяло оперативно вирішувати питання по пункту обігріву, медичному обслуговуванню.

Тетяна Іванівна подякувала за співпрацю та зауважила, що і в наступному році  райдержадміністрація продовжить взаємодію. Можливо це буде координуюча роль, але вона досить важлива для новостворених громад, враховуючи, що у окремих  ще відсутній досвіт співпраці. Володимир  Орєхов та Марина Попік підкреслили , що в наступному році будуть здійснювати супровід громадян  по житловим питанням , у тому числі по відшкодуванню коштів за зруйноване житло. У той же час представники зауважили, що окремі місцеві ради дуже повільно працюють у цьому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора