A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництву Бахмутського району прикордонники подякували за співпрацю

Дата: 07.12.2020 15:52
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

       Від імені Краматорського  прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби  голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна отримала подяку за надання допомоги у вирішенні багатьох  питань прикордонників. Вже не один рік прикордонники, які працюють на КПВВ «Майорськ», та керівник району співпрацюють.

     З боку адміністрації надавалась допомога в  облаштуванні КПВВ: поточний ремонт модулів, облаштування прилеглої території, оснащення інформаційними матеріалами та засобами індивідуального захитсту. Пункт обігріву, який розташований в межах контрольно-пропускного пункту, також в зоні уваги адміністрації: від забезпечення паливно-мастильними матеріалами до продуктів харчування. Прикордонники неодноразово допомагали громадянам при перетинанні КПВВ у разі виникнення різних питань.

  Під час спілкування з  командиром  відділу прикордонної служби Бахмут Краматорського прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України Юрієм  Шевчуком обговорили подальшу співпрацю в умовах завершення децентралізації і створення територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора