A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів ! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2020 09:57
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування,

депутати всіх рівнів ! Щиро вітаю вас із професійним святом – 

Днем місцевого самоврядування!

 

     Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного села, міста, району. І на вас, шановні колеги, покладена велика відповідальність як за соціально-економічний стан територіальних громад, так і за благополуччя їх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців Бахмутського району. Переконана, що ваш професіоналізм і відповідальне ставлення до справи будуть надійною запорукою для удосконалення правових і організаційних засад місцевого самоврядування. Нехай і надалі розуміння і підтримка вашої громади завжди надають вам наснаги, витримки та  впевненості у подоланні труднощів і перешкод.

    З приводу професійного свята прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо територіальних громад, Бахмутського району, в ім’я розквіту України. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, миру на рідній землі, злагоди і достатку в родинах. Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста і села багатими і гарними, додасть усім нам сил і натхнення на добрі справи, непохитної віри у майбутнє нашої держави.

 

 

З повагою,

Голова Бахмутської райдержадміністрації          Фото без опису            Тетяна ЄРОХІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора