A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації пройшов “День контролю”

Дата: 04.12.2020 15:52
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

За дорученням голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної та  з метою підвищення якості організації контролю за результатами розгляду звернень громадян, враховуючи Указ Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» 04 грудня 2020 року   робоча група  провела  перевірку результатів розгляду звернень громадян за листопад місяць 2020 року.

 На адресу Бахмутської райдержадміністрації за цей період надійшло  110 звернень. Із них - 101 звернення через “Гарячу лінію ”Урядовий контактний центр”, 5 - через “Телефон довіри”, 4 звернення надійшли на “Гарячу лінію” голови райдержадміністрації.   Майже 15% звернень надійшли від мешканців  міста Часів Яр щодо невчасного надання теплопостачання та більше 40% звернень стосувалися питань нарахування субсидії. Із 110 звернень повністю задоволено 36 звернень, по 53 зверненням заявникам надані письмові роз'яснення, 21 звернення на даний час находиться на розгляд.

   З метою перевірки задоволеності заявників наданими відповідями та вирішенням питань, піднятих у зверненнях, членами робочої групи було здійснено зворотні дзвінки 10 заявникам, які повідомили, що задоволені вирішенням питань.

 Результати засідання робочої групи з розгляду звернень громадян були надані голові Бахмутської районної державної адміністрації Тетяні  Єрохіній, яка акцентувала увагу, щодо недопущення порушення строків розгляду звернень та формального підходу до вирішення питань, порушених у зверненнях, бо за кожним зверненням стоять люди, які потребують допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора