A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі продовжують призначення соціальних виплат та житлових субсидій.

Дата: 02.12.2020 08:53
Кількість переглядів: 569

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

 

2 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 17 заяв стосовно призначення житлової субсидії. Більшість заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 1 заявнику відмовлено, оскільки працездатні члени домогосподарства не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 29 заяв. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора