A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації звернення громадян на особливому контролі

Дата: 27.11.2020 15:25
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Головою Бахмутської райдержадміністрації Тетяною Єрохіною приділяється особлива увага роботі зі зверненнями громадян Бахмутського району.

Так керівництвом райдержадміністрації за 9 місяців 2020 року було проведено з дотриманням карантинних обмежень 37 особистих прийомів, 16 виїзних прийомів громадян та 9 «Гарячих ліній».

27 листопада 2020 року в Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання комісії з розгляду звернень громадян, на якому було заслухано стан роботи зі зверненнями громадян у Світлодарській міській, Миронівській селищній та Новолуганській сільській радах.

У ході розгляду цього питання було відзначено, що місцевими радами проводиться певна робота щодо звернень громадян, в першу чергу тих, які потребують соціального захисту та підтримки.  Разом з тим, за результатами розгляду, місцевим радам було рекомендовано посилити роботу з цього напрямку, а саме:

Миронівській селищній раді не допускати повторних звернень громадян з одного і того питання та Новолуганській сільській раді своєчасно надавати відповіді щодо результатів розгляду звернень громадян, з питань, які входять до компетенції місцевих рад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора