A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорили питання надання медичних послуг в новостворених ОТГ

Дата: 26.11.2020 09:57
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з головними лікарями медичних закладів району, начальником фінансового управління з питань подальшої роботи лікарень з 1 січня 2020 року. В нараді взяли участь голова районної ради Світлана Кіщенко, Сіверський міський голова Андрій Черняєв, фахівці апарату райради. .

Керівник району зазначила, що на сьогодні вже розпочата робота по передачі лікарень, наразі по КНП «Сіверська міська лікарня» готується проект рішення у зв’язку з тим, що депутати Сіверської міської ради надали нарешті згоду на прийняття у власність об’єкта. Тетяна Єрохіна зауважила, що необхідно буде надати свої пропозиції до програм соціально-економічного розвитку громад, щоб отримати фінансову підтримку. Оплата комунальних послуг, придбання медикаментів та укріплення матеріально-технічної бази – все це на місцевих бюджетах.

Окремо зупинились на якості надання медичних послуг та наданню допомоги громадянам, які можуть отримати травми від обмороження. Для того, щоб не допустити таких випадків , вирішено розглянути питання надання додаткової фінансової підтримки всім лікарням, загальна сума коштів -450 тисяч грн Відповідні пропозиції будуть внесені до бюджету і подані на розгляд депутатському корпусу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора