A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутського району залишає в пріоритеті соціальний захист населення

Дата: 25.11.2020 10:45
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна та голова Бахмутської районної ради Світлана Кіщенко провели робочу зустріч з представниками новоствореної Часовоярської громади.

Одним з питань, на якому було зроблено акцент, це соціальний захист населення громади.

Тетяна Єрохіна повідомила, що в районі завжди приділялась увага соціальному захисту мешканців, тому є сподівання, що нова громада не залишить своїх громадян без уваги. Тільки в 2020 році 110 громадян Часів Яру отримали матеріальну допомогу, на суму 110, 5 тисяч грн. Було б доцільно цю практику продовжити і в громаді.

В Бахмутській райдержадміністрації вже розроблені відповідні порядки та програми , і з боку фахівців адміністрації буде надана необхідна допомога. Слід зазначити, що в бюджеті громад необхідно передбачити кошти на пільгові ліки, зубопротезування та інше. Потребує уваги питання пільгового проїзду.

Світлана Кіщенко зі свого боку зазначила, що всі районні соціальні програми будуть реалізовуватися до кінця року без змін, бо влада повинна бути соціально відповідальною. Новий депутатський корпус налаштований на плідну співпрацю з громадами у подальшому.

До 25 грудня новостворені громади повинні затвердити свої бюджети, тому пропозиції по вищезазначеним питанням необхідно розглядати все зараз. УПСЗН Бахмутської РДА надали відповідні розрахунки всім громадам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора