A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі призначені різні види державної соціальної допомоги та житлової субсидії, але не всім

Дата: 25.11.2020 09:07
Кількість переглядів: 506

 

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

 

25 листопада голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 42 заяви стосовно призначення житлової субсидії, в тому числі 6 заяв мешканців Часів Яра, які обрали індивідуальне газопостачання щодо перерахунку житлової субсидії. Більшість заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 3 заявникам відмовлено, оскільки працездатні члени домогосподарства не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 14 заяв. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора