A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У молодіжних центрах та бібліотечних закладах Бахмутського району проведені заходи до Дня Гідності та Свободи

Дата: 23.11.2020 14:34
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Молодь Бахмутського району долучилась до вшанування Дня Гідності  та Свободи.

На базі молодіжних центрів району пройшли відповідні заходи.    Молодіжний  центр «Вітер змін» смт. Миронівський долучився до флешмобу під назвою «Ми є народ якого не здолати» де молодь провела пам’ятний захід щодо вшанування тих, хто віддав своє життя заради вільної України, учасниками заходу було облаштовано інформаційний куток з підібраною відповідною літературою.

У молодіжному центрі «Імпульс» м.Світлодарськ відбулась година спілкування «Що я знаю про День гідності та Свободи».

У бібліотечних закладах Бахмутського району  до Дня Гідності  та Свободи протягом тижня відбувалась низка тематичних заходів: поетична година шани до Дня  Гідності і Свободи «Час справжніх героїв» проведена у Центральній районній бібліотеці, виставка-реквієм ««Україна – назавжди, свобода - навік» - у Часовоярській філії Центральної районної бібліотеки,  у Світлодарській міській бібліотеці проведена інформаційна година «Всім безвинно полеглим» та тематична виставка-бесіда «Україна – це територія гідності і свободи», 

Миронівська селищна бібліотека підготувала для своїх читачів онлайн – подорож «Майдан. Україна. Європа»,  у Луганській селищній  бібліотеці проведена година патріотизму «Революція гідності охрещена кров`ю».  

Також до цієї пам’ятної дати у кожній бібліотеці Бахмутського району оформлені книжкові виставки, тематичні перегляди літератури:  «Сила нації - в її єдності».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора