A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Допомога мешканцям Бахмутського району

Дата: 23.11.2020 14:16
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

Питання поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення завжди залишаються актуальними в Бахмутському районі. Завдяки небайдужості голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної до вирішення цих складних питань та злагодженої спільної роботи Бахмутського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Запорізького благодійного фонду «Єдність за майбутнє» вже третій рік поспіль сім'ям Бахмутського району, які опинилися у складних життєвих обставинах та проживають уздовж контактної лінії, надається всебічна гуманітарна допомога. Так у липні 2020 року, 15 сімей з дітьми отримали шкільні набори та одяг для підготовки дітей до школи.

На початку листопада, за запитом Запорізького благодійного фонду «Єдність за майбутнє», були надані кандидатури 6 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах через пожежу на отримання гуманітарної допомоги у вигляді невеликих грантів для підготовки до зими. Вже є позитивні рішення про отримання сім'ями грантів.

Наразі, готується додатковий пакет документів на 6 сімей з дітьми для отримання вищезазначеного гранту від ЗБФ «Єдність за майбутнє».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора