A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Назустріч Гідності та Свободі

Дата: 23.11.2020 10:54
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

У освітніх закладах Бахмутського району пройшли заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи, який відзначається в Україні 21 листопада.

У цей день по всій країні вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

У бібліотеках шкіл району було організовано виставки публікацій «Україна: незалежність, гідність, свобода». Освітні заклади провели конкурси дитячих малюнків «Гідність, свобода очима дітей». На виховних годинах діти переглянули відео-казку «Річниця революції Гідності»

Під час заходів діти дізналися про доленосні події в Україні початку XXІ століття, а також віддали належну шану патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, розповіли про те, як вони розуміють поняття гідності, свободи, рівності, незалежного вибору.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора