A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітаємо голову Бахмутської райдержадміністрації Тетяну Єрохіну з високою нагородою

Дата: 20.11.2020 13:23
Кількість переглядів: 1405

Фото без опису

Сьогодні, 20 листопада 2020 року, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін нагородив пам’ятною відзнакою “За розвиток Донеччини” голову Бахмутської райдержадміністрації Тетяну Єрохіну за організацію робіт в районі по відновленню  зруйнованого житла в населених пунктах поблизу так званої лінії розмежування.

У Бахмутському районі було відновлено 119 будинків в населених пунктах: м. Світлодарськ, смт. Луганське та Миронівський, селищах Гладосове, Новолуганське та Травневе, селах Воздвиженка і Миронівка.   Житло відновлювалося  протягом поточного року своїми силами та   при допомозі підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій за рахунок матеріального резерву Донецької облдержадміністрації. 

“Ця нагорода —  оцінка роботи всієї команди райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, підприємств та установ Бахмутського району, які були задіяні у цій роботі” — наголосила Тетяна Іванівна у своїй промові і подякувала від імені вдячних мешканців району керівництву  області за надану допомогу.

Як відзначив Вадим Філашкін — відновлювальні роботи житлового фонду та об’єктів життєзабезпечення Донецької області за 2020 рік охопили 1292 зруйнованих внаслідок бойових дій будинки  поблизу лінії розмежування.  На наступний рік запланована також велика кількість об’єктів поблизу лінії розмежування, які будуть ремонтуватися. 

Серед нагороджених обласною відзнакою є представники ДСНС, інші керівники прифронтових міст та районів, а також міжнародні організації, що надавали підтримку у відновленні пошкодженого житла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора