A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район успішно працює в напрямку покращення умов надання освіти

Дата: 19.11.2020 09:02
Кількість переглядів: 795

Фото без опису

В Бахмутському районі продовжується робота по освоєнню коштів державного та місцевих бюджетів для НУШ, за програмою «Спроможна школа для кращих результатів», по придбанню обладнання для їдалень.

Під час наради під головуванням заступника голови Донецької ОДА Юлії Костюніной були заслухані проблемні питання по освоєнню коштів. Приємно зазначити, що відділом освіти виконано великий обсяг роботи.

Відділ освіти Бахмутської райдержадміністрації що використав 100% можливість для закупівлі обладнання в шкільні їдальні. Придбано обладнання для їдалень Світлодарського навчально - виховного комплексу "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І ступеня - гімназія" та Миронівської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №1

В районі вже на 1 вересня було придбано оснащення для Нової української школи, а саме : меблі, дидактика та комп’ютерне обладнання.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна доповіла про стан справ по реконструкції великої спортивної зали в Світлодарській ЗОШ. Станом на 17 листопада виконано 50% планових робіт, до 20 грудня 2020 року роботи повинні бути завершені. За програмою «Спроможна школа для кращих результатів» це найбільший за вартістю проектів області.

Наразі тривають роботи з реалізації заходів, спрямованих на поліпшення якості інтернет-послуг для закладів загальної середньої освіти Бахмутського району, які розташовані на лінії зіткнення, за рахунок субвенції з обласного бюджету. Завершуються роботи в Світдоларській ЗОШ, наступний етап – Світлодарський НВК.

Керівник району спільно з начальником відділу освіти Світланою Гатченко тримають на контролі стан викання робіт та дотримання графіку .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора