A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відкрили спортивну залу після капремонту

Дата: 17.11.2020 14:08
Кількість переглядів: 1326

Фото без опису

17 листопада 2020 року в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Бахмутської районної ради відбулося урочисте відкриття малої спортивної зали після капітального ремонту. Проект реалізовано за кошти районного бюджету.

Тетяна Єрохіна, голова Бахмутської райдержадміністрації відзначила, що тільки спільними зусиллями ми крок за кроком можемо покращити матеріальну базу школи, створити умови для того, щоб діти могли фізично розвиватися, проводити своє дозвілля з користю для здоров’я. Вона вручила подяки за професіоналізм та якісно виконану роботу, з дотриманням термінів та високих стандартів при проведені капітального ремонту спортивної зали в Миронівській ЗОШ №2: директору ПП «Стройлайф» Олегу Черепні, виконробу ПП «Стройлайф» Олександру Остапенко, опоряджувальнику «Стройлайф» Валерію Павленко та Михайлу Дударєву за технічний нагляд при проведені капітального ремонту спортивної зали.

Урочистості пройшли у вузькому колі, бо в школі дотримуються карантинного режиму.

  • Сьогодні ми відкриваємо спортивну залу без великої кількості гостей та учасників, але головне, що він запрацює для дітей і для дорослих, бо школи завжди будуть осередками спілкування і розвитку. Рада бачити представників поліції , батьків, бо тільки разом можливо виховати гідних людей, - звернулась до присутніх Тетяна Єрохіна.

Райдержадміністрацію, відділ освіти та будівельників подякували представники батьківського комітету за велику справу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора