A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

УВАГА! ПЕРЕВІРКА СИСТЕМИ ОПОВІЩЕННЯ!

Дата: 17.11.2020 13:46
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

20 листопада 2020 року з 14.00 до 14.30 в населених пунктах Донецької області будуть проведені заходи щодо технічної перевірки територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Донецької області з включенням електросирен та інших технічних засобів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2017 року № 733 «Про затвердження Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту». Під час проведення планової технічної перевірки системи оповіщення подаються тренувальні сигнали від електросирен та буде транслюватись інформація через радіоприймачі.

Основна мета проведення перевірки – визначення готовності системи оповіщення області до використання за призначенням.

Просимо громадян зберігати спокій, не панікувати та займатися повсякденними справами.

Окрім цього, Бахмутська райдержадміністрація нагадує, що при позаплановому включенні сирен та передачі мовної інформації по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях, інформація може мати зміст про загрозу виникнення або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій.

Почувши довгий уривчастий сигнал сирен, необхідно включити радіоприймачі та прослухати інформацію. Інформація передається протягом 5-7 хвилин після подачі звукових сигналів та містить зміст про загрозу виникнення або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій та порядок дій населення у цих умовах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора