A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі подовжують надавати матеріальну допомоги мешканцям

Дата: 16.11.2020 11:29
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району.

Всього розглянуто 7 заяв громадян, які мешкають у смт. Миронівський та смт. Луганське. 2 заяви на лікування дітей, які мають статус внутрішньо переміщених осіб було розглянуто в першу чергу. Кожне звернення розглядалося окремо і були враховані всі обставини, а саме відповідність документів, наявність довідок та актів, а також наскільки людина потребує допомоги. Зокрема обговорювалось питання про програму «Доступні ліки».

Прийнято рішення про виплату матеріальної допомоги 6 громадянам на суму 25000,00 гривень. 1 заявниці відмовлено, у зв’язку з відсутністю підтверджуючих документів на проведення операції на очах.

До кінця року виплата матеріальної допомоги в районі буде проводитися в межах виділених асигнувань. У зв’язку з новим обраним депутатським корпусом необхідно буде внести зміни до спільного розпорядження голови райдержадміністрації та райради. Керівник районної державної адміністрації надала доручення розпочати підготовчу роботу, щоб не допустити затримки. Піклування про людей залишається першочерговим завдання для виконавчої влади на місцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора