A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Співробітництво влади і громадськості в Бахмутському районі продовжується

Дата: 16.11.2020 10:43
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна продовжує співпрацю і діалог з представниками громадських організацій району. Саме завдяки спілкуванню вдається вирішувати багато питань, серед яких: благоустрій, підтримка поодиноких громадян, інформаційні проекти та багато інших.

Під час зустрічі з головою міської громадської організації «Діти війни та трудового фронту» Вірою Бєлоноговою обговорили подальші плани по облаштуванню зони відпочинку та зупинилися на питаннях супроводу людей похилого віку.

Від імені всієї організації Віра Григорівна висловила подяку Сайфулі Мехрабі за підтримку та надання професійної допомоги під час облаштування зони відпочинку. Керівник району також зазначила, що міжнародні та благодійні організації на сьогодні не просто помічники, а надійні партнери в вирішенні питань життєдіяльності населених пунктів всього Бахмутського району.

Зі свого боку Тетяна Єрохінаа запевнила, що продовжить підтримку активних мешканців району. Наступним кроком стане покращення матеріально-технічного стану самої організації, а саме в частині комп’ютерного обладнання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора