A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі вітали працівників сільського господарства

Дата: 13.11.2020 15:28
Кількість переглядів: 1075

Фото без опису

Голова Бахмутської районної держадміністрації Тетяна Єрохіна привітала працівників сільського господарства з професійним святом.

Враховуючи, що в районі діють карантинні обмеження , керівник району особисто побувала на підприємствах та зустрілася з колективами.

ПрАТ «Бахмутський Аграрний Союз» ,СТОВ «Ілюс»,СФГ «Династія»,

ТОВ «Востокагро» та КТ «Племзавод ім.Калініна» - саме ці підприємства сьогодні формують бюджет району, створюють робочі місця для мешканців.

Керівник району поспілкувалася з керівниками та обговорили найактуальніші питання. Для всіх підприємств гострим залишається питання обробки земель, які потребують розмінування, а до окремих ділянок зовсім відсутній доступ. Райдержадміністрація продовжить роботу по залученню фахівців для обстеження земель на безпечність, вже не один рік орган влади тісно співпрацює зі штабом ООС та міжнародними організаціями у цьому напрямку.

Представники СФГ «Династія» показали стан будівництва приміщень для ремонту сільсько господарської техніки та поділились планами на майбутнє.

Під час спілкування з фахівцями ПрАТ «БАС» обговорили терміни завершення ремонту мосту біля с-ща Роти, бо саме ця дільниця дороги дуже важлива для підприємства. В першому кварталі 2021 року шляхопровід можливо вже буде відновлено, що значно скоротить час для поїздок.

СТОВ «Ілюс» за цей рік значно обновив свій автопарк, що дало змогу покращити умови праці людей.

Тетяна Єрохіна подякувала всім за працю, допомогу у вирішенні питань та висловила сподівання, що і і надалі агропромисловий комплекс нашого району буде успішно розвиватися, нарощувати темпи, впроваджувати новітні технології.

-Бажаю, щоб праця приносила вам задоволення та радість, забезпечувала благополуччя ваших родин. Хай здійснюються ваші професійні задуми та плани на благо рідної землі, на благо людей, які на ній живуть і працюють, - підкреслила керівник райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора