A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА готуються до участі в конкурсі ДФРР

Дата: 12.11.2020 16:07
Кількість переглядів: 589

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з потенційними можливими учасниками конкурсу проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку по Донецькій області.

Керівник району наголосила, що саме у цей період необхідно підготувати на направити проектні заявки, бо термін подачі обмежений. У разі позитивного розгляду у 2021 році можливе отримання фінансування. Участь у таких конкурсах дозволить вирішити багаторічні проблемні питання, а саме ремонту закладів культури та створення майданчиків для розвитку громади. Вектор розвитку Донецької області суттєво змінився, і ОТГ району не можуть бути винятком. Тому всі проекти повинні включати в себе не просто ремонт будівлі, а можливість створення нових робочих місць, розширення спектру надання послуг та інше.

Луганська селищна рада долучилася до участі у підготовці заявки, наразі є проектно-кошторисна документація і нагальна потреба у відкритті інформаційного центру.

Світлодарській міській раді запропоновано підтримати проект по Світлодарському палацу культури. Саме цей культурний об’єкт у майбутньому може стати сучасним центром для всього культурного життя Світлодарської громади.

Реалізація проектів за рахунок коштів ДФРР дозволяє суттєво покращити якість життя людей та залучити кошти, бо фінансовий ресурс місцевих бюджетів не дозволяє забезпечити відповідний розвиток громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора