A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Гаряча лінія голови Бахмутської РДА Тетяни Єрохіної

Дата: 12.11.2020 13:15
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна відповіла на запитання мешканців району під час гарячої телефонної лінії.

На цей час громадян більше всього турбують питання протидії коронавірусу, а саме в частині забезпечення медичних закладів киснем та закладів освіти засобами захисту.

Керівник району відповіла, що лікарні, які розташовані в Світлодарську, Часів Ярі та Сіверську, мають кисневі концентрати( були закуплені за кошти районного бюджету). Також прийшли кошти з державного бюджету у розмірі 213,440 тисяч грн. на придбання кисню для лікарень. В найближчий час будуть придбані кисневі балони .

Окремо було роз’яснено, що всі школи забезпечені дезінфікуючими засобами, придбані безконтактні термометри. Але існує велика потреба в паперових рушниках, бо вони дуже швидко розходяться. В районному бюджеті вже заплановано виділення коштів на придбання всього необхідно, додатково виділили субвенцію ще з державного бюджету. Вже новий депутатський корпус буде приймати рішення, тому чекаємо на сесію.

Також надійшло колективне звернення від мешканців багатоквартирного будинку, який був зруйнований від обстрілів. Громадянам вже направлена письмова відповідь – роз’яснення, але слід зазначити, що супровід громадян, які втратили житло через зруйнування, повинні забезпечувати органи місцевого самоврядування. А ось з боку відділів РДА, а саме від державних реєстраторів та спеціалістів ЦНАП жодних затримок не відбувається. В окремих випадках керівник району особисто супроводжує людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора