A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

«Спроможна школа для кращих результатів» в Бахмутському районі

Дата: 12.11.2020 09:08
Кількість переглядів: 987

Фото без опису

В Бахмутському районі реалізовується проект за Урядовою Програмою «Спроможна школа для кращих результатів».

Світлодарська ЗОШ була включена до програми, тому що потребувала негайного ремонту покрівлі спортивної зали. Завдяки цій програмі школа стане безпечним та комфортним середовищем для кожного учня. Реалізація проекту стала можливою в результаті подачі заявки від району до обласної державної адміністрації, і саме область визначилася з пріоритетом, коли включили заявку району до Міністерства освіти і науки.

Роботи були розпочаті на початку жовтня. У окремих батьків та мешканців були скептичні думки, щодо робіт. Але завдяки спільній роботі підрядної організації, відділу освіти, педагогічного колективу на чолі з директором будівельні роботи йдуть за планом. Реалізація проекту знаходиться під особистим контролем голови Бахмутської РДА Тетяни Єрохіної.

На сьогодні позиція виконавчої влади в районі – це комплексний підхід до організації ремонтних робіт на об’єктах, які знаходяться в оперативному управлінні структурних підрозділів. Саме тому в учбових закладах проводяться ремонтні роботи санітарних вузлів разом систем водопостачання та водовідведення. Разом з закупівлею комп’ютерного обладнання покращують роботу інтернету (проект реалізовується за кошти державного бюджету в закладах освіти, які розташовані на лінії розмежування).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора