A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітаємо переможця І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»!

Дата: 11.11.2020 16:29
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

Роль директора є головною у формуванні освітнього процесу в школі. Керівник освітнього закладу створює моральну основу нації, розкриває перед учнями різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії. Саме всеукраїнський конкурс «Учитель року-2021», який  в цьому році відбувається вперше в  номінації «Керівник закладу освіти», розкриває ключову роль директора.

Завершився І районний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» в  номінації «Керівник закладу освіти».

За результатами конкурсних завдань здобула перемогу директор Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 Бахмутської районної ради, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, «Старший учитель» Гречишкіна Світлана Костянтинівна.

Щиро вітаємо Світлану Костянтинівну з високими здобутками у конкурсі та перемогою! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії директора – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора