A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

День української мови та писемності у Бахмутському районі

Дата: 11.11.2020 16:07
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

На початку листопада в усіх освітніх закладах Бахмутського району було проведено тиждень української мови та писемності. Мова – джерело, звідки починається струмок, який ширшає, набирає силу й розливається могутньою рікою духовності.

Учні району взяли участь у тематичних уроках з української мови «Милозвучна українська мова», мовознавчій грі «Ми патріоти», загальношкільних квестах «Скарби української мови», фоточеленджі «Знай і вивчай українську мову», виставці малюнків «Рідна мова», конкурсі скоромовок «Майстер виразного читання». Учні долучилися до обласної акції «Моя мова для мене, як мати – єдина!».

9 листопада учні, вчителі та працівники відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації приєдналися до написання ХХ ювілейного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

Відзначення Дня української мови та писемності дало змогу учням та вихованцям доторкнутися до джерел духовної культури рідного народу, поглибити знання про розвиток української мови, усвідомити необхідність підвищення власної мовної культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора