A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка голови РДА Тетяни Єрохіної до Світлодарська

Дата: 11.11.2020 11:04
Кількість переглядів: 920

Фото без опису

За колективним зверненням мешканців Світлодарська голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна з робочим візитом відвідала місто. Занепокоєння у громадян викликають невивезене сміття, опала листва та незадовільна робота комунального підприємства.

Спільно з керівництвом Світлодарської міської ради, ,представниками КП «Веста»,23 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області зустрілися з мешканцями будинку, де нещодавно зробили дитячий майданчик.

Жителі поскаржилися на велику кількість сміття, яке не вивозиться тижнями, висловили незадоволення на роботу взагалі комунального підприємства, і як доказ, показали територію біля будинків.

Після бурхливого обговорення та виступів всіх присутніх вирішили, що дійсно необхідно направити всі сили на прибирання міста. На сьогодні КП «Веста» переживає не найкращі часи, бо має велику заборгованість по платежам від населення. Внаслідок цього питання і по паливу, і по техніці, і по людям. Але в той же час міською радою виділяються кошти на окремі види робіт.

Керівник району зазначила, що необхідно покращити роботу підприємства, намагатися заробляти кошти через участь у тендерах. Юридичній службі як підприємства, так і виконкому, пора розпочинати претензійну роботу з боржниками , бо борги будуть зростати. Допомогу у благоустрої міста надають сили ДСНС, було б доцільно залучати і підприємців міста. Як на позитивний приклад, можна звернути увагу на роботу ГО «Діти війни та трудового фронту», бо своїми силами вони роблять зону відпочинку. Тетяна Єрохіна запевнила, що і надалі буде допомагати у благоустрої паркової зони, як будівельними матеріалами, залученням фахівців. В найближчий час вирішить питання квітів для клумби.

На цьому тижні в місті будуть виставлені нові контейнери,розпочали вивіз сміття та гілок. Питання благоустрою міста залишається на спільному контролі Бахмутської РДА та Світлодарської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора