A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна вказала на недоліки в роботі підрозділів

Дата: 10.11.2020 16:48
Кількість переглядів: 931

Фото без опису

Під час робочої наради з керівниками структурних підрозділів голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зупинилась на гострих питаннях життєдіяльності району та вказала на недоліки в роботі окремих керівників.

На сьогодні значно збільшилась кількість звернень та скарг стосовно нарахування та виплат різних видів державної соціальної, наразі громадяни з одного й того ж питання телефонують на гарячу лінію по 2 -3 рази. У зв’язку з цим надано доручення управлінню праці та соцзахисту покращити роз’яснювальну роботу на місцях, як в Світлодарську і Часів Ярі, так і в громадах. Позиція державного органу залишається незмінною : чітке додержання законодавства та цільове використання коштів. Начальник УПСЗН Бахмутської РДА Наталя Антипенко доповіла, що вже існують факти внесення до ЄРДР повідомлень про підробку документів. Окремо розглянули інформацію про наміри ОТГ по створенню соціальних громад, на жаль сьогодні реакція дуже повільна і ніякої підготовчої роботи у цьому напрямку не проводять. В подальшому це може призвести до низької якості надання соцпослуг, тому вся відповідальність лежить на місцевих радах. У зв’язку з недопущенням ситуації Тетяна Єрохіна доручила самостійно визначити потребу для майбутніх громад та надати пропозиції до департаментів ОДА,

Під час обговорення фінансової дисципліни було закцентовано увагу на недотримання окремими радами вимог чинного законодавства, а саме під час опрали за послуги. Начальник фінансового управління Любов Бондаренко зауважила, що з боку фінансового органу РДА будуть розглядатися тільки ті заявки, які відповідають вимогам. В черговий раз нагадали керівникам про особливості районного бюджету, а саме доходів та видатків на 2021 рік. Надане доручення трудовому архіву розпочати роботу по забезпеченню діяльності установи в наступному році ( зміни до статуту, надання фін підтримки ОТГ).

Начальник відділу освіти Світлана Гатченко доповіла, що всі школи працюють у звичайному режимі, окрім Часовоярської ЗОШ №15 . У ці дні представники комбінату перебувають у Києві, ведуть перемовини з постачальником газу.

Завершуючи нараду, Тетяна Єрохіна підкреслила перехід повноважень до новостворених ОТГ, формування нових органів виконавчої влади в громадах не привід зупиняти роботу, тому райдержадміністрація повинна працювати в штатному режимі, і навіть оперативніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора