A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Передача об’єктів культури Бахмутського району повинна відбутися своєчасно

Дата: 10.11.2020 16:44
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з керівництвом культурних закладів, які знаходяться в оперативному управлінні відділу культури, молоді і спорту .

Головне питання, яке озвучила керівник району – дотримання трудового законодавства під час передачі об’єктів, своєчасне проведення інвентаризації для подальшої передачі майнових комплексу та безпосередньо самого майна.

На сьогодні в районній бібліотеці великий  книжковий фонд,  є унікальні книги, тому необхідно їх передати до майбутніх громад. Однак, поки не визначена процедура передачі з державної власності до комунальної, бібліотечний фонд буде за відділом культури райдержадміністрації.

Директор районної бібліотеки також проінформувала, що фонди регулярно поповнюються, але не всі бібліотеки району своєчасно забирають літературу. Наразі бібліотека для дорослих Світлодарська єдина, хто не обновив фонд.

Враховуючи, що на сьогодні в усіх населених пунктах є бібліотеки з правом юридичної особи, керівництву майбутніх ОТГ необхідно буде визначатися з  структурою бібліотечних мереж.

Районний будинок культури приступив до проведення інвентаризації, щоб сформувати пакет документів  на розгляд сесії районної ради. Відповідний проєкт рішення  готується відділом культури, молоді і спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора