A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська РДА продовжує роботу по організації автобусних маршрутів на території Бахмутського району

Дата: 09.11.2020 11:05
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

За ініціативою голови Бахмутської РДА Тетяни Єрохіної в районі була розпочата робота по організації автобусних маршрутів на території Бахмутського району. Питання дуже актуальне для населених пунктів новоствореної Світлодарської ОТГ. Більше року структурні підрозділи районної держадміністрації працюють над цим питанням, бо процедура потребує погодження багатьох державних служб та установ та обстеження стану доріг.

Транспортне сполучення необхідне для мешканців смт Миронівський,с- ща Луганське, с-ще Новолуганське та інших населених пунктів. З урахуванням розташування лікарні,наявності в майбутньому адмінцентру та різних соціальних служб, розглядаються схеми маршрутів. Важливу роль при цьому має стан доріг, саме тому з боку адміністрації було ряд звернень до департаменту базових галузей ОДА та до місцевих рад стосовно ремонту доріг. Наразі між населеними пунктами за рахунок обласного бюджету були виконані ремонтні роботи, занепокоєння викликає дільниця на території с-ща Луганське (на межі з Світлодарськом). Питання опрацьовується заступником Володимиром Кувикіним з Луганською селищною радою, за рахунок економії бюджетних коштів ради можливо виконати ремонт.

В найближчий час планується проведення конкурсу щодо визначення з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Бахмутського району Донецької області (внутрішньорайонні маршрути) в межах чинного законодавства. Для обстеження буде сформована комісія.

  • Завдяки співпраці з міжнародними організаціями питання транспортного сполучення ми вирішуємо питання у цьому році, але ми розуміємо, що ран6о чи пізно наші партнери завершать проекти, тому і розпочали цю роботу. Шлях дуже складний, погодження, регуляторні процедури, але ми повинні завершити розпочату справу і зробити життя мешканців комфортним, а всі послуги доступними, - наголосила Тетяна Єрохіна під час наради.

Відділ житлово-комунального господарства, містобудування,архітектури та інфраструктури та відділ з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області оперативно працюють над цим питанням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора