A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Привітання голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної зі святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва (фотозвіт)

Дата: 09.11.2020 09:35
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

 

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом –

Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

            Своїм талантом, майстерністю, натхненням ви щоденно даруєте мешканцям нашого району радість, яскраві враження та незабутні спогади. Завдяки вам зберігаються та примножуються безцінні духовні скарби нашого народу. Своєю плідною творчою працею ви робите безцінний внесок у розвиток національної культури.

Велика подяка всім працівникам клубних установ, мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів Бахмутського району за самовіддану і натхненну працю. Ви завжди в творчому пошуку, не зупиняєтесь на досягнутому, прагнете досконалості. І за це вам глибока шана.

В урочистий день вашого професійного свята бажаю всім вам міцного здоров'я та бадьорого настрою, невичерпного натхнення, втілення в життя яскравих творчих ідей та вагомих здобутків на культурній ниві. Хай буде над вами мирне небо, добро і спокій у ваших оселях. Бажаю щастя й радості вам і вашим родинам.

 

 

 

З повагою,

Голова Бахмутської райдержадміністрації                  Фото без опису        Тетяна ЄРОХІНА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора