A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі вітали працівників культури та майстрів народних мистецтв

Дата: 06.11.2020 15:24
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

06 листопада у Світлодарському міському Палаці культури відбулися урочистості, присвячені до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народних мистецтв.

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народних мистецтв було заснований Указом Президента України від 30 грудня 2011 № 1209/2011 з метою відзначити вагомий внесок творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.

Зі словами привітання до присутніх звернулася голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна: «Напередодні професійного свята, яке буде відзначатися 9 листопада, ми вітаємо всіх Вас, бо це свято об’єднує усіх нас, бо саме працівники культури і аматори народного мистецтва дарують гарний настрій та життєвий оптимізм. Завдяки Вашій праці культура Бахмутського району розвивається, збагачується новими іменами, цікавими творчими особистостями». Після привітання Тетяна Іванівна нагородила та вручила Почесні грамоти Бахмутської райдержадміністрації працівникам культури та майстрам народних мистецтв.

А творчий колектив Бахмутського районного будинку культури привітав колег новою розважальною програмою та створив яскраву святкову та запальну атмосферу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора