A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі проведено роботу щодо мотивації до вступу на військову службу

Дата: 06.11.2020 09:50
Кількість переглядів: 517

 

Не перший рік поспіль, за ініціативою Бахмутської райдержадміністрації, в Бахмутському районні впроваджено та успішно реалізується Районна програма підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом. Програма розроблена з метою підвищення рівня мотивації громадян для вступу на військову службу за контрактом до бойових частин, які виконують завдання Операції Об’єднаних Сил. Виконавцем заходів програми визначено управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації.

З метою поліпшення матеріального становища військовослужбовців за рахунок районного бюджету надається одноразова матеріальна допомога в розмірі 5000,0 грн. На сьогодні впровадження заходів виконано майже на 100 %. Підводячи підсумки виконання програми, допомогу отримали 20 військовослужбовців, які виконують свій обов’язок щодо захисту цілісності та суверенітету України.

Взагалі, Бахмутська райдержадміністрація дуже плідно співпрацює із військовослужбовцями. Впроваджується багато спільних проектів щодо покращення умов життя та безпеки мешканців у населених пунктах, розташованих вздовж лінії зіткнення. В свою чергу голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна завжди дуже чуйно відноситься до питань, які постають перед нею під час спілкування із захисниками нашої держави і ніколи не залишається осторонь від їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора