A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА готуються до передачі обєктів

Дата: 06.11.2020 09:32
Кількість переглядів: 1194

Фото без опису

 

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з представниками Сіверської ОТГ та керівниками установ, які розташовані на території об’єднаної територіальної громади.

На сьогодні необхідно підготуватися до передачі двох установ КНП «Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» та СОК «Доломітчик». Хоча ці установи вже давно повинні були бути прийняті до власності Сіверської ОТГ, однак фінансувалися за рахунок районного бюджету. Надалі така практика не може бути подовжена, у зв’язку зі змінами в бюджетному законодавстві та завершенню децентралізації.

Питання стану матеріально-технічної бази цілісних майнових комплексів, фінансової дисципліни та дотримання трудового законодавства знаходяться на особистому контролі голови Бахмутської РДА Тетяни Єрохіній. Установи будуть передаватися, як цілісні майнові комплекси.

За чинним законодавством районна рада буде передавати міським радам об’єкти спільної власності територіальних громад, які знаходяться на їх території і задовольняють колективні потреби виключно цих територіальних громад. Передача повинна здійснюватися за зверненням відповідної міської ради. Структурні підрозділи Бахмутської РДА спільно з керівниками організацій наразі готуються до проведення інвентаризацію майна, слід зазначити, що передаватися буде як нерухоме так і рухоме майно.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Любов Бондаренко озвучила бачення виконавчого органу влади стосовно подальшої роботи.

Враховуючи контингент отримувачів послуг, штатну кількість працівників установ та беручи до уваги прогнозні показники надходжень до місцевих бюджетів, було запропоновано розглянути можливість прийняття у власність цілісних майнових комплексів як юридичних осіб. Це дозволить раціонально використати фінансовий громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора