A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Освітяни Бахмутського району в числі лідерів по оснащенню Нової української школи

Дата: 05.11.2020 15:59
Кількість переглядів: 675

Фото без опису

На засіданні колегії департаменту освіти і науки Донецькій облдержадміністрації робота відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації по освоєнню коштів державного бюджету для НУШ та за програмою «Спроможна школа для кращих результатів» визнана однією з найкращими результатами.

На колегії розглядалися питання зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року, обговорювалися нові умови здачі ДПА у формі ЗНО в 2021 році. Розвиток дошкільної освіти в Донецькій області проаналізувала Тетяна Сідашева, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Вона наголосила на пріоритетних питаннях.

Не залишили поза увагою питання щодо профілактичних дій та вимог в умовах адаптивного карантину. Тамара Лук`янчук, радник голови Донецької облдержадміністрації, акцентувала увагу на забезпечення сучасних умов освітніх закладів та наголосила на покращенні якості освіти.

Окремо Тетяна Сідашева акцентувала увагу на використання коштів державної субвенції.

Відділ освіти Бахмутської райдержадміністрації відзначено як такий, що використав 100% можливість для закупівлі обладнання в шкільні їдальні, оснащення для Нової української школи та планово проводить роботи щодо реконструкції в Світлодарській ЗОШ.

Слід зазначити, що таких результатів досягли завдяки оперативній роботі відділ розвитку територій, енергетики та захисту довкілля, фінансового управління, відділу освіти Бахмутської РДА. А виділення коштів стало можливим підтримці керівництву Донецької ОДА та департаменту освіти і науки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора