A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі з’явилися системи очистки води

Дата: 05.11.2020 08:20
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

В рамках співпраці Бахмутської райдержадміністрації та БО «БФ «АДРА» у галузі покращення водопостачання та якості води в районі розпочали установку системи очищення води (В Бахмутській РДА підписали меморандум про співпрацю). Першими «щасливчиками» стали школи смт Миронівський.

АДРА вже не один рік допомагає у вирішенні проблемних питань мешканцям населених пунктів на лінії розмежування. Окремі проекти організація реалізовує самостійно, інші у співпраці з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Відділ освіти Бахмутської РДА спільно з представниками організації провели моніторинг якості води, опрацювали етапи співпраці, і результатом діалогу стане якісна вода для колективів учн6ів та педагогів. Слід додати, що в районі постійно перевіряється стан питної води в учбових закладах.

До кінця року такі системи з’являться не тільки у школах, а й в будівлі селищної ради Луганського, вартість установки становить 10 тисяч доларів.

Районна державна адміністрація, відділ освіти та колективи учбових закладів дякують організації АДРА за порозуміння в вирішенні багатьох проблем і своєчасне реагування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора