A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканцям Бахмутського району призначені різні види державної соціальної допомоги та житлової субсидії

Дата: 04.11.2020 09:07
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

4 листопада голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 44 заяви стосовно призначення житлової субсидії та 1 заява про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. Більшість заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 10 заявникам відмовлено, оскільки працездатні члени домогосподарства не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища, 1 заявнику відмовлено, у зв’язку із здійсненням покупки транспортного засобу, вартість якого перевищує 50 тис. грн.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 23 заяви. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.

У зв’язку з відмовами в наданні статусу ВПО та призначенні виплат окремим громадянам збільшилась кількість звернень на урядову гарячу лінію. Під час засідання комісії було прийняте рішення додержуватися вимог чинного законодавства і у разі відсутності підстав для призначення статуси надаватися не будуть.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора