A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі соціальний захист залишається в пріоритеті

Дата: 03.11.2020 10:19
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з начальником управління праці та соціального захисту населення Наталією Антипенко з питання своєчасного призначення субсидій мешканцям Часів Яру. Питання під особистим контролем керівника району у зв’язку з тим, що жителів окремих будинків переводять на індивідуальне опалення за обласною програмою. Для того, щоб мешканці міста не лишилися права на отримання грошової допомоги, що надається державою за рахунок коштів бюджету, фахівці УПСЗН співпрацюють з газовою службою та місцевою владою Часів Яру.

Станом на сьогодні в наявності 24 потенційних отримувачів субсидії, з них 4 заяви вже в роботі, 16 заяв поступило на прийом і будуть опрацьовані в найкоротший термін, ще 3 громадянам необхідно надати довідки.

На сьогодні питання соціального захисту населення залишаються в пріоритеті органів виконавчої влади, всі відділи управління праці та соціального захисту працюють над завершенням обласних та районних програм, серед них, підтримка військовослужбовців, мешканців району, оплата пільгового проїзду, придбання житла дітям- сиротам та інші. Незважаючи на необґрунтовані заяви окремих людей, ми повинні працювати в звичайному режимі і завжди йти на допомогу людям, - підкреслила Тетяна Іванівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора