A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Співпраця Бахмутської РДА зі штабом ООС продовжується

Дата: 02.11.2020 16:23
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

Більше трьох років Бахмутська райдержадміністрація тісно співпрацює з військовослужбовцями у вирішенні різних питань. Налагодженню комунікацій сприяють представники цивільно-військового співробітництва.

Голова райдержадміністрації зустрілась з представником штабу ООС та обговорили питання подальшого співробітництва. Керівник району подякувала за постійний супровід фахівців соціальних служб службовцями СІMIC, за своєчасне інформування при виникненні нестандартних ситуацій в населених пунктах на лінії розмежування. Налагоджені комунікації дозволяють своєчасно вирішувати питання відновлення електро та водопостачання, володіти ситуацією з - приводу забезпечення продуктами харчування та паливом в зимовий період. Тетяна Єрохіна подякувала за порозуміння і організацію роботи з навчальними закладами по патріотичному вихованню в умовах карантинних обмежень.

Також під час зустрічі підвели підсумок спільної роботи по наданню допомоги родині волонтера, а саме перекрили покрівлю та завезли дрова для опалення.

Цивільне-військове співробітництво стало запорукою вирішення багатьох питань у Бахмутському районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора