A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі вітали працівників соціальної сфери

Дата: 30.10.2020 15:50
Кількість переглядів: 1002

Фото без опису

30 жовтня у Бахмутському районному будинку культури пройли урочистості, присвячені до Дня працівника соціальної сфери. Указ Президента України щодо впровадження цього свята був опублікований у 1999 році. З того часу в Україні офіційно вшановують тих, хто займається питаннями соціального захисту, зайнятості населення, безпеки праці і трудових стосунків. Бахмутський район також долучився до урочистостей та нагородив найкращих працівників соціальної сфери. Зі словами привітання до присутніх звернулася голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна: «соціальні працівники – фахівці, які супроводжують нас від народження до нашої зрілості. Люди, які працюють у соціальних службах, забуваючи про свої власні негаразди, із дня у день вирішують питання інших, тих, хто опинився у складних життєвих ситуаціях. Соціальні працівники ідуть назустріч людським бідам і негараздам, увесь свій досвід і професіоналізм направляють на служіння інтересам кожного члена громади і України.»

Тетяна Іванівна нагородила та вручила Почесні грамоти Бахмутської райдержадміністрації держслужбовцям управління праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації, працівники комунальних установ «Бахмутського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), комунальної установи «Бахмутський районний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю», фахівців з соціальної роботи Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Творчий колектив Бахмутського районного будинку культури привітав працівників соціальної сфери новими концертними номерами розважальної програми та створив яскраву святкову та запальну атмосферу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора