A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бюджет за 9 місяців, стан виконавської дисципліни — головні питання колегії Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 28.10.2020 14:08
Кількість переглядів: 802

Фото без опису

28 жовтня 2020 року в Бахмутській райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної відбулося засідання колегії райдержадміністрації в режимі он-лайн.

На засіданні колегії були розглянуті такі питання:

1. Про виконання зведеного бюджету Бахмутського району на 2020 рік за 9 місяців 2020 року

 

2. Про соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

 

3. Про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах Бахмутської райдержадміністрації за підсумками роботи за 9 місяців 2020 року.

Після доповідей начальників структурних підрозділів, під час обговорення вищезазначених питань, голова райдержадміністрації відзначила, що за 9 місяців 2020 року бюджет району по загальному фонду виконано на 84,4% до планових річних призначень і акцентувала увагу головних розпорядників коштів районного бюджету та місцевих голів посилити контроль за виконанням місцевих бюджетів та вжити заходи щодо забезпечення виконання дохідної частини місцевих бюджетів у 2020 році, не допускати виникнення простроченої дебіторської та кредиторської заборгованості, здійснювати щоденний моніторинг доходів з метою встановлення джерел, з яких не забезпечуються надходження згідно із затвердженими обсягами, активізувати роботу з територіальними органами Державної фіскальної служби та іншими центральними органами виконавчої влади з вишукування резервів збільшення доходів та максимального наповнення місцевих бюджетів.

Особливу увагу Тетяною Єрохіною було приділено роботі в районі щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У районі ведеться значна робота з цього питання. Так на сьогоднішній день для дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, придбано 18 квартир із 21, запланованої для придбання у 2020 році(1 дитину - знято з обліку). Головою райдержадміністрації було зобов'язано відповідні районні служби закінчити роботу щодо використання державної субвенції на виплату грошової компенсації та придбання житла особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та продовжити роботу щодо влаштування таких дітей до прийомних сімей.

Враховуючи важливість питання контролю у діяльності органів виконавчої влади та стан виконавської дисципліни в райдержадміністрації, який за 9 місяців 2020 року становить 99%, голова райдержадміністрації акцентувала увагу на недостатній роботі відділів і управлінь щодо взаємодії між ними по виконанню контрольних документів органів влади вищого рівня та персональній відповідальності керівників структурних підрозділів.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії голова райдержадміністрації доручила структурним підрозділам підготувати відповідні проєкти розпоряджень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора