A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

#ЛюдинаНетовар - в Бахмутському районі встановлюють статус особи,яка постраждала від торгівлі людьми

Дата: 28.10.2020 11:03
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

В Бахмутському районі  протягом місяця спільно з управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради  проведена робота по встановленню  статусу особі, яка постраждала від торгівлі людьми на території Бахмутського району. Дане питання виявилось доволі  складним та було взято під особистий контроль голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної.

Відпрацьований пакет документів направлений до Міністерства соціальної політики України де за результатами розгляду робочої групи Мінсоцполітики прийняте позитивне рішення щодо статус  особи,яка постраждала від торгівлі людьми.

Статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми, встановлюється на строк до двох років та може бути продовжено не більш як на один рік.

Законодавством передбачена виплата одноразової  матеріальної допомоги у розмірі трьох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб, для особи, яка постраждала від торгівлі людьми і розлучена із сім’єю, або недієздатної особи шляхом подання до органів соціального захисту населення за місцем проживання (перебування) зазначеної особи. В цьому питанні служби району співпрацюють з колегами Бахмутської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора