A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район спільно з силами ДСНС України Донецької області продовжує відновлення пошкоджених об’єктів соціальної інфраструктури

Дата: 28.10.2020 10:36
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

В рамках реалізації програми відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів на території області із залученням підрозділів ГУ ДСНС України у Донецькій області Бахмутська райдержадміністрація опрацьовує питання щодо організації та проведення аварійно-відновлюваних робіт пошкоджених об’єктів соціальної інфраструктури на території Бахмутського району.

У рамках зазначеної програми за рахунок обласного та районного матеріального резервів планується відновити пошкоджені будівлі Луганської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради Донецької області, КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» та КП «Луганське». Для проведення аварійно-відновлюваних робіт з обласного матеріального резерву були виділені цегла, шлакоблок та брус. Доставку особового складу підрозділів ДСНС та будівельних матеріалів до місця проведення робіт здійснюється за рахунок палива, яке надавалось з обласного та районного матеріального резерву із залученням техніки КП «Луганське» та Вуглегірської ТЕС ПАТ «Центренерго». Всі відновлювальні роботи будуть виконуватись силами місцевих підрозділів ДСНС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора