A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська районна комісія з питань призначення соціальних виплат виявляє фальсіфікації серед ВПО

Дата: 28.10.2020 08:43
Кількість переглядів: 681

Фото без опису

28 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 31 заява стосовно призначення житлової субсидії та 1 заява про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. На підставі діючого законодавства 2 заявникам відмовлено, оскільки працездатні члени домогосподарства не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 21 заява. За 20 заявами комісією прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.

 Разом із тим 1 внутрішньо переміщеній особі відмовлено у призначенні щомісячної адресної допомоги ВПО на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, оскільки в ході перевірки відомостей було зясовано, що внутрішньо переміщена особа не проживає за вказаною адресою. Справу заявника буде передано за місцем фактичного проживання. З метою запобігання недопущення нецільового використання бюджетних коштів управління ретельно перевіряє справи ВПО, які періодично міняють фактичне місце проживання з одного населеного пункту до розташованого поруч другого.

УПСЗН Бахмутської РДА співпрацює з колегами з інших міст та районів з питань правмірності нарахування різних видів державної допомоги заявникам. Під час опрацювання питання з Костянтинівським управлінням було виявлено факт підробки довідки ВПО. Голова РДА наддала дорцчення нправити відповідну заяву до поліції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора