A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

«Велике будівництво» в Бахмутському районі йде за планом

Дата: 27.10.2020 16:32
Кількість переглядів: 1284

В рамках програми президента України «Велике будівництво» в Бахмутському районі розпочато ремонт шляхопроводу на автомобільній дорозі державного значення М – 03 Київ Харків – Довжанський, км 730+554, який розташований біля селища Роти.

Стан цього мосту важливий для підприємств і мешканців майбутньої Світлодарської ОТГ. На сьогодні автосполучення між Бахмутом і населеними пунктами здійснюється за 2 маршрутами: через Зайцеве, Кодема та через Миронівський, Роти. У зв’язку з великим навантаженням стан дороги може швидко погіршитися. Наразі зараз ведуться ремонтні роботи в Кодема, завершені біля Вуглегірської ТЕС, що дозволяє значно скоротити час, щоб доїхати.

З метою ознайомлення з ходом робіт та обговорення проблемних питань голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна побувала на об’єкті та зустрілася з директором ТОВ «ХАРКІВМІСТДОРБУД» Михайлом Матисєком. Керівник компанії повідомив про оперативні темпи ремонту, що підтверджується обсягом виконаних робіт. На даній дільниці працює техніка, залучена достатня кількість фахівців та працівників. У разі сприятливих погодних умов роботи будуть виконані раніше запланованих темпів, але поки про це говорить зарано.

Учасники зустрічі домовилися про комунікації з метою своєчасного реагування у разі виникнення невідкладних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора